Curabis

Finans i Dynamics NAV 2017

Kurset Finans i Microsoft Dynamics NAV 2017, dækker de grundlæggende funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Dynamics NAV 2017. Du lærer at konfigurere modulerne Finans, Leverandører, Debitorer og Bankstyring i Microsoft Dynamics NAV. Du lærer også at oprette transaktioner, bruge momsmodulet - herunder momsrapportering og oprette rapportering i mere end én valuta. Dette kursus giver dig praktisk erfaring i at konfigurere finansrelaterede elementer i Microsoft Dynamics NAV 2017

Efter kursets afslutning kan du:

- vedligeholde og arbejde med Finans og momsafstemning.

- udføre en bankafstemning.

- anvende de forskellige kladdetyper.

- anvende debitor- og kreditorstyring.

- konfigurere og arbejde med flere valutaer.

- gennemføre standardafslutning af årsregnskab.

Målgruppe

Målgruppen for dette kursus er personer som administrerer eller anvender økonomistyringsfunktionerne i Microsoft Dynamics NAV 2017. Denne målgruppe omfatter typisk regnskabsmedarbejdere med ansvar for forretningsområder, såsom økonomichefer.

Det henvender sig også til dig, som ønsker at lære de grundlæggende funktioner og at oparbejde en forståelse af de typiske daglige procedurer, der kræves for at bruge Finans i Microsoft Dynamics NAV 2017.

Derudover vil personer, som er ansvarlige for undervisning i og support af Microsoft Dynamics NAV 2017, få fordel af kurset. 

Varighed

2 dage