Curabis

Undervisning i Microsoft Dynamics NAV 2017

Hos Curabis har vi specialiseret os i at tilbyde dig en bred vifte af kompetencer, som giver dig tryghed når du skal vælge en partner til dit Microsoft Dynamics NAV ERP-System. Vores undervisning foregår professionelt, hvad enten du vælger at blive undervist på dit kontor eller i vore undervisningslokaler. Vi tilbyder grundlæggende kun skræddersyet undervisning til dig, da vi ved at du undervejs har en række specifikke spørgsmål, som i sidste ende bidrager til at du og din virksomhed får maksimalt udbytte af vore kurser.

En partner igennem livet...

Med Curabis har du hele vejen igennem en partner, som forstå din forretning og som samtidig ved at dit økonomisystem er noget af det mest sårbare du har.

Vi arbejder grundlæggende med en målsætning om nul fejl i drift. Prætentiøse ord, men når du har prøvet vores metode finder du ud af hvorfor.

Det er vigtigt for os, at vi deler vores viden omkring Microsoft Dynamics NAV 2016. Derfor tilbyder vi dig en vifte af kurser, som du kan læse om i de underliggende sider.

 

Har du behov for undervisning, hvad enten det kun er én medarbejder, eller en hel afdeling, så lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.
Husk, vi altid giver et gratis ERP-Systemeftersyn, hvor vi gennemgår dit Microsoft Dynamics NAV økonomistyringssystem og vejleder dig i dine muligheder.

Desuden holder vi gerne et visionært workshop for dig, hvor vi viser dig alle de muligheder som gemmer sig bag den nye teknologi i systemet.