Curabis

Power BI

Microsoft Power BI er et webbaseret analyseværktøj. Det giver dig indblik i dine data. Har du et økonomisystem - for eksempel Microsoft Dynamics NAV - så gemmer systemet et hav af nyttige informationer. De kan give dig overblik. Overblik til at lede din virksomhed og træffe de rigtige beslutninger.

  • Din virksomhed får indsigt i hændelser relateret til datoer og får et struktureret overblik - så I kan træffe korrekte beslutninger

 

Dynamiske KPI’er

Ét er at visualisere dine data med grafer. Noget andet at præsentere KPI’er. Med Power BI bliver dine KPI’er dynamiske. Når du for eksempel analyserer din dækningsgrad, kan du med et enkelt museklik få den vist for en given periode og/eller for eksempelvis en varegruppe.

Power BI

 

Fleksibilitet

Power BI er fleksibelt. Det binder data sammen på tværs af din organisation. Har du for eksempel to administrative systemer - typisk CRM og et ERP system - kan du i Power BI let binde data fra dem sammen og analysere på kryds og tværs igennem datamodellen.

Data Warehouse

Power BI kan se ind i mange forskellige datakilder. Du kan anvende alt lige fra en flad tekstfil over web-tjenester - og klart nok: Databaser. Har du store og komplekse data i din virksomhed, anbefaler vi oprettelse af kuber, som Power BI anvender til visualisering.

Power BI logo

 

Brugervenlige rapporter

Power BI er et kraftfuldt værktøj. Det laver dine data om til grafer - så enkelt er det. Det siges, at et billede siger mere end 1.000 ord. Vi har ændret den talemåde til: Grafer siger mere end 1.000 linjer i et regneark. Dine rapporter pakkes til sidst sammen og præsenteres på et dashboard fyldt med information. Her får du det overordnede overblik. Nemt at gå til. Overskueligt.

Indsigt på farten

Der er ingen tvivl: Power BI giver dig indsigt - uanset hvor du er. Dine data kan vises på alle mobiltelefoner, tablets og almindelige computere. Du kan målrette data til dine ansatte. For eksempel ved at oprette specifikke rapporter til salgsstab, økonomiafdeling eller indkøber. Mulighederne er mange.

Implementering

Har du styr på dine data og dine egne målepunkter for, hvornår din virksomhed er på rette kurs, så er implementering en ret let sag. Vi har erfaring i implementering af Power BI og byder på en 3-2-1 metode. Den kan du læse mere om i vores brochure. Hent den her…