Curabis

Kompetence

 

Vore konsulenter har nogle af landets mest krævende opgaver bag sig. De arbejder platformsuafhængigt med vertikale løsninger lige såvel som tilretninger til din eksisterende Microsoft Dynamics NAV løsning.

Hos Curabis får du en konsulent med indsigt i mange forskellige brancher, men med fokus på din forretning og dine specialer. Vi teamer op med konsulenter, som forstår din forretning lige fra analysefasen til programmering og overdragelse af det endelige projekt. Som en af vore kunder engang nævnte: "Her får du en nørd du kan tale med."

Vore kompetencer rækker tilbage til Navisions DOS-baserede løsninger og helt frem til nyeste .NET teknologi. Vi kan supportere dig på en stor vifte af tillægsmoduler til Dynamics NAV. Udover supportere andre leverandørs produkter, har vi også udviklet og vedligeholder vore egne standardprodukter til Dynamics NAV. Se vores vifte af produkter er...

Kompetence

Document Capture

Document Capture og worksflow er en af vore kompetencer. Dokumenter modtages elektronisk og konteres automatisk. Vores erfaring hjælper dig, hvad enten du skal godt fra start, eller har behov for løbende support

Lessor Lønhåndtering

Lønhåndtering indenfor Dynamics NAV. Vi har arbejdet med Lessor løn igennem mange år og kender applikationen. Lessor løn opdateres løbende, hvilket vi professionelt kan udføre for dig.

Payment Management

Payment Management integrerer din Dynamics NAV til din bank. Indbetalinger indlæses automatisk, udbetalinger overføres til godkendelse i banken. Vi implementerer og vedligeholder produktet for dig.

OIOUBL Fakturaflow

Har du behov for at kunne sende faktura i OIOUBL format, så er du landet det rette sted. Dynamics NAV har som standard mulighed for at sende dokumenter. Vi har også udviklet et standardprogram, som modtager dokumenter.

Historiske Navision

Hedder din Dynamics NAV noget andet til fornavn? Jamen, vi er dus med en DOS baseret Navigator og kan også tale med en Navision fra 1998. Vi har selv været en del af spillet igennem mange år og kan dermed forstå dine udfrodringer i fx en opgradering.

Microsoft PowerBI

Dataopsamling er en ting - forståelse og visualisering af dine data er noget andet. Vi kan hjælpe dig med implementering af PowerBI i din virksomhed. Lad vores eksperter vise dig hvordan du med PowerBI og få indsigt i selv dine mest skjulte data.

Ydelser

  • Behovsanalyse
  • Virksomhedsspecifikke udvikling
  • Hosting
  • Ledelsesrapportering

Tilgang

Projektledelse

projektledelse

Vi arbejder efter en projektmetode, som bygger på det bedste fra to verdener. SCRUM og PRINCE2. Vil du vide mere, så hent vores
brochure her...

Behovsanalyse

Behovsanalyse

Inden du påtænker at starte et projekt, er det vigtigt at vi kender dine behov. En forretningsanalyse med vægt på dit økonomisystem giver både dig og os et grundlag for et solidt samarbejde i en implementering eller vedligeholdelse af dit nuværende system.

Speciale

Ledelesrapportering

Data skal bruges til visualisering af hændelser. Dermed bliver du understøttet i at træffe de rette beslutninger. Jo hurtigere du får indsigt, jo nemmere bliver dit liv.

læs mere her...

Integration til og med Dynamics NAV

I dag har digitaliseringen bidt sig fast. Mange virksomheder har flere end et system at arbejde i. Det kunne være CRM, eller en webside der skal opdateres fra NAV. Vi kender til teknikken og guider dig sikkert i mål.